fbpx

Dostava za Republiku Hrvatsku

Naručeni proizvodi se dostavljaju dostavnom službom, radnim danom unutar 10 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih proizvoda.

Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe dostavna služba mogla dodatno kontaktirati.

Kupac ima pravo prilikom preuzimanja pošiljke odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Molimo vas da nas o tome obavijestite e-mailom na info@multipharm.hr.

Ako nakon 10 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molim javite e-mailom na info@multipharm.hr.

Zamjena i povrat

Nadamo se da ste zadovoljni Grubin kupac.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga kupljeni proizvod putem Grubin internet trgovine nije ono čemu ste se nadali, unutar 14 dana od dana primitka pošiljke možete zatražiti zamjenu ili povrat proizvoda.

Da bi kupac ostvario pravo na zamjenu ili povrat mora nas obavijestiti o svojoj odluci prije isteka roka od 14 dana od dana primitka pošiljke i to nedvosmislenom izjavom na jedan od sljedećih načina:

  • e-mailom na info@multipharm.hr
  • telefonom na +385 (0)1 4655 088

U obavijesti je potrebno navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefora ili priloženi obrazac za jednostrani raskid ugovora koji se može preuzeti ovdje. U slučaju zamjene trebate objasniti želite li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine ili za drugi proizvod iz naše ponzde ako busmo mogli proovjeriti njegovu raspoloživost i rezervirati ga. Potvrdu primitka obavijesti o zamjeni ili jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo vam elektroničkom poštom.

Povrat proizvoda koji se želi zamijeniti ili vratiti mora se izvršiti u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Neposredan trošak povrata robe i slanja zamjenskog proizvoda snosi sam kupac. Iznos povrata robe je 27 kn a iznos povrata robe i slanje novog zamijenskog paketa iznosi 54 kn. Vraćeni proizvod mora biti nerabljen, neoštećen i u originalnoj, neoštečenoj kutiji te dodatno zapakiran u paket. Ukoliko je proizvod nošen ili oštećen te ukoliko je originalna kutija oštećena, neće biti moguće ostvariti povrat ili zamjenu.

Close Menu
×
×

Cart