fbpx

HODAJTE ZDRAVO U GRUBIN ANATOMSKOJ OBUĆI

U svom proizvodnom programu GRUBIN ima više desetaka artikala dječje, ženske i muške anatomske obuće. Naša dugoročna strategija je stalno podizanje kvalitete, praćenje i uvođenje tehničko – tehnoloških inovacija u proizvodnji. Osnovna karakteristika svih modela je anatomski oblikovana ležište, inspirirano oblikom zdravog ljudskog stopala, a izrađeno u suradnji s ortopedskim stručnjacima i institucijama iz ovog područja medicine. Anatomski oblikovano ležište, prilikom nošenja, postavlja stopalo u prirodan položaj, čime omogućava bolje držanje tijela, utječe na pravilan položaj kralježnice, a time olakšava napore prilikom svakodnevnog hodanja ili dugog stajanja.

Ležište za stopalo obuće GRUBIN pravi se od pluta iz kore mediteranskog hrasta. Prirodni lateks ili guma se miješaju s plutom da bi gazište bilo lagano, fleksibilno i da bi moglo apsorbirati udar. Ležište je prekriveno antilopom koji je specijalno obrađen da bi bio mekan, udoban i da bi imao svojstva apsorpcije. Đon je mekan, lagan, fleksibilan i vrlo dugotrajan. Ublažava kontakt s tvrdim površinama i osigurava pun, prirodan pokret noge.

Osnovni materijal za izradu gornjih dijelova anatomske obuće GRUBIN je koža. Ona je izuzetno debela i luksuzna, a u isto vrijeme mekana i udobna. Bojena je i obrađivana posebnim metodama da bi se očuvala njezina ljepota i jedinstvenost. GRUBIN-flor je materijal koji je stvorio čovjek. Sličan je koži, ali ispod nježne površine se kriju čvrsta vlakna. Posebno je udoban jer omogućava cirkulaciju zraka i upija vlagu. Također je vodootporan, lagan za održavanje, ekonomičan i vrlo dugotrajan. GRUBIN-felt je vlaknast materijal. Dovoljno je porozan da bi omogućio protok zraku, a dovoljno čvrst da nogu drži toplom i ugodnom te je idealno rješenje kao kućna papuča za zimu.

Kada, kako i zašto odabrati Grubin anatomsku obuću?

  1. PRAVILAN IZBOR – Obuća Grubin je izrađena u suradnji s ortopedima, objedinjujući udobnost, kvalitetu, sigurnost i maštovit dizajn sa širokom paletom boja i najkvalitetnijih materijala.
  2. SLOBODA POKRETA – Lagana, udobna, izrađena od prirodnih materijala, anatomski oblikovana, Grubin obuća istovremeno štiti i omogućava zdrav rast stopala, pružajući udobnost i lakoću pokreta pri svakom koraku.
  3. PRAVILAN IZBOR BROJA – Obuća Grubin mora biti veća za 6 do 10mm, peta mora biti komforno smještena u petno ulegnuće, a prsti moraju imati dovoljno prostora za nesmetane pokrete.
  4. ANATOMSKI OBLIK – Anatomski oblikovano ležište, sa posebnim ojačanjima tamo gdje je to potrebno, nježno štiti stopalo pružajući istovremeno udobnost pri svakom koraku.
  5. SAVRŠENA MEKOĆA – Osnova za oblikovanje mekanih, laganih i udobnih Grubin proizvoda su najkvalitetniji materijali, koji osiguravaju potrebnu zaštitu i omogućavaju savršenu udobnost.
  6. BEZBRIŽNO ODRASTANJE – Dječje stopalo ima najbrži rast u prvim godinama života, zato je od velike važnosti da taj rast bude i pravilan. Anatomska obuća Grubin osigurava stabilnost, pruža podršku zdravom rastu stopala, pravilnom razvoju kralježnice i držanju tijela.
Close Menu
×
×

Cart