Materijali

GRUBIN oslonac za noge izrađen je od pluta od kore mediteranskog hrasta. Sloj pluta se razmnožava i stoga se može sakupljati iznova i iznova bez oštećenja stabala. Prirodni lateks ili guma pomiješani su s plutom kako bi ležaj bio lagan, fleksibilan i otporan na udarce. Krevet je presvučen antilopom, koji je posebno obrađen da bude mekan, udoban i da ima svojstva upijanja. Potplat je mekan, lagan, fleksibilan i vrlo dugotrajan. Omekšava kontakt s tvrdim površinama i pruža potpuno, prirodno kretanje stopala.

Osnovni materijal za izradu gornjih dijelova anatomske obuće GRUBIN je koža. Iznimno je gust i luksuzan, a ujedno mekan i udoban. Oslikana je i obrađena posebnim metodama kako bi se očuvala ljepota i posebnost.

GRUBIN-flor je umjetni materijal. Slična je koži, ali ispod nježne površine nalaze se čvrsta vlakna. Posebno je udoban jer omogućuje cirkulaciju zraka i upija vlagu. Također je vodootporan, jednostavan za održavanje, ekonomičan i vrlo dugotrajan.

GRUBIN-filc je vlaknasti materijal. Dovoljno je porozan da omogući cirkulaciju zraka i dovoljno jak da vam stopalo bude toplo i udobno. GRUBIN-cipele od filca idealno su rješenje kao kućna papuča za zimu.