O nama

Obiteljska tvrtka GRUBIN svoju je gospodarsku djelatnost započela šezdesetih godina prošlog stoljeća kao mala obrtnička radionica. Osamdesetih godina počinje s proizvodnjom anatomske obuće, što mu je danas glavna djelatnost. Od tog razdoblja bilježi stalan rast i unapređenje proizvodnje, tako da je danas GRUBIN nedvojbeni lider u proizvodnji i plasmanu anatomske obuće na ovom području.

U svom proizvodnom programu GRUBIN ima na desetke artikala dječje, ženske i muške anatomske obuće. Glavna karakteristika svih modela je anatomski oblikovan krevet, inspiriran oblikom zdravog ljudskog stopala, a realiziran u suradnji s ortopedskim stručnjacima i ustanovama iz ovog područja medicine.

Uz anatomsku obuću, GRUBIN nudi nekoliko vrsta pomagala, anatomske uloške i poluuloške, uloške za pete, korektore i separatore za prste. Posebno ističemo mogućnost izrade osobnih korektivnih umetaka po najsuvremenijoj „AMFIT“ metodi. Kompjuteriziranim trodimenzionalnim skeniranjem stopala, naše stručno osoblje utvrđuje potreban oblik i odgovarajuću tvrdoću uloška. Na temelju ovako napravljenog računalnog snimanja izrađuju se personalizirane patrone za svakog pojedinog korisnika.

Nastavljajući tradiciju kvalitete, razvijena je linija proizvoda za njegu stopala i stopala – prirodna kozmetika za zdravo kretanje. Kozmetika za njegu GRUBIN izrađena je od biljnih ekstrakata koji svojim aktivnim djelovanjem dokazano pomažu zaboraviti na bol, smanjuju poteškoće pri kretanju te čine svaki vaš korak lakšim i ugodnijim.

Naša dugoročna strategija je stalno podizanje kvalitete, praćenje i uvođenje tehničko-tehnoloških inovacija u proizvodnju kao i širenje poslovanja na što više aspekata koji se odnose na zdravlje ljudskih stopala. Ulaganjem u opremu i ulaganjem u proširenje proizvodnje GRUBIN je posljednjih godina značajno povećao svoje proizvodne kapacitete. Kapacitet matičnog pogona u Staroj Pazovi je 800 pari dnevno. Ulaganjem u kupnju tvornice obuće u Beloj Palanci stvorena je mogućnost proizvodnje 3000 pari dnevno.

GRUBIN ima i 12 maloprodajnih objekata, dva u Novom Sadu i devet u Beogradu. Osim maloprodajnih objekata,

nasi modeli se mogu naći u GRUBIN Shop / specijalizovanim radnjama, Komisionima i bolje snadbevenim apotekama širom Srbije.

Osim na tržištu Srbije, obuća GRUBIN se plasira i na tržišta Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Ukrajine, Rusije, Slovačke, Češke, Kanade, Japana, Kuvajta, UAE …

Naša misija je da viziju, koju smo ostvarili na domaćem tržištu kao lider u proizvodnji  anatomske obuće, širimo preko Balkana na dalje. I tako omogućimo kupcima, širom planete, vrhunske proizvode za zdrav  i slobodan korak.

Jer želimo svima da kažemo: