Kada netko spomene anatomsku obuću, prva asocijacija je zdravo i udobno hodanje. To nam je misao vodilja i prilikom izrade anatomske obuće GRUBIN za koju koristimo samo najkvalitetnije materijale.

Gazište za stopalo anatomske obuće GRUBIN izrađeno je od pluta od kore mediteranskog hrasta  zbog kojeg je lagano, fleksibilno i dugotrajano.

Osnovni materijal za izradu gornjih dijelova anatomske obuće GRUBIN je mekana i udobna koža, oslikana i obrađena posebnim metodama kako bi se sačuvala ljepota i jedinstvenost.

A kada smo kod boja, uvijek se trudimo ponuditi vam veliki izbor boja i modela kako bi svaki ljubitelj anatomske obuće mogao pronaći nešto za sebe.  Ponekad su boje presudne u odabiru odjeće ili obuće koju ćemo nositi. Ovog ljeta, prema članku objavljenom na portalu zadovoljna.hr, zaljubljenici u modne trendove će najviše birati između četiri vrlo zanimljive boje.

1. Boja mliječne čokolade

Ova nijansa smeđe boje će biti glavni predstavnik neutralnih nijansi. U ovoj boji će se najbolje osjećati ljubitelji klasičnog stila, ali u Grubinu imamo i nešto odvažnije modele za one kojima je moda igra. Ostanite zaigrani u našem modelu Madrid tigar. Model Madrid je dostupan u 10 različitih boja, a možete ga pronaći na našem web shopu www.grubin.hr

Model je dostupan na web shopu www.grubin.hr po cijeni od 230,00kn.

2. Boja maslaca

Ova nježna nijansa je već godina odabir mnogih dama u za vruće ljetne dane. Jednostavna je za kombiniranje s tamnim i svijetlim komadima i odlično izgleda na preplanulim stopalima. Iz web shopa www.grubin.hr izdvajamo dva modela Arizona lak po cijeni od 259,00kn i model Takoma light po cijeni od 200,00kn.

3. Boja morske pjene

U boji morske pjene imamo savršen model koji je izrađen od vodootporanog i laganog sintetičkog materijala – EVA pjene. Lagani EVA potplat je dovoljno visok da amortizira udare stopala o podlogu, što mu daje dodatnu udobnost, a vašim stopalima pruža osjećaj kao da hodate po pjeni. Na našem web shopu možete odabrati modele Takoma i Madrid light, ali i naš klasični model japanki Sayonara u kojima možete provesti cijelo proljeće i ljeto.

4. Vatrogasna crvena

Uz ovu boju na stopalima nećete proći nezamijećeno. Odličan je odabir za dnevnu varijantu, pogotovo u trenucima kada niste sigurni što obući, a potreban vam je samo jedan detalj da “podigne” cijelu kombinaciju. S crvenim modelima natikača, japanki ili papuča Grubin nećete pogriješiti. Ako volite papuče s dva remena, model Edith će sigurno biti vaš izbor.