Uvjeti korištenja

Način plaćanja

Pouzećem kod dostave uplatom kupoprodajnog iznosa dostavnoj službi GLS Croatia.

Pružatelj usluga i prodavatelj proizvoda putem internet trgovine je Multipharm d.o.o. Kobiljačka 59, Sesvetski Karljevec.
U daljnjem tekstu Multipharm je davatelj usluga i prodavatelj a Grubin.hr se odnosi na internet trgovinu.

Korisnik

Korisnik je svaka fizička i pravna osoba koja koristi usluge ovog web shopa, i koristi ih u skladu sa pravilima ponašanja na internetu. Korisnik je dužan unositi točne podatke na mjestima dje se to od njega traži u postupku naručivanja.

Kupac

Kupac i ugovorni partner Multipharma kao prodavatelja kod sklapanja ugovora o kupnji pri internetskoj kupnji je osoba koju korisnik navede u blagajni webshopa u rubrici „ podaci o kupcu „.

Multipharm kao prodavatelj u internetskoj trgovini postupa i pruža usluge u skladu sa ovim uvjetima te u skladu sa Zakonskim propisima i drugim propisima RH.

Multipharm je odgovoran za materijalne nedostatke proizvoda u skladu sa odredbama Zakona o obveznim odnosima.

Nastajanje i zaključivanje kupoprodajnog ugovora

Sklapanje ugovora vrši se isključivo na hrvatskom jeziku.

Nakon odabira proizvoda ispremanja u košaricu, korisnik na blagajni web shopa daje potrebne podatke o kupcu, adresi dostave i plaćanju.

Klikom na „ potvrdite narudžbu i plaćanje „ korisnik potvrđuje naručivanje i način plaćanja pouzećem, te daje nalog za kupnju tj. za sklapanje kupoprodajnog ugovora sa prodavateljem.
Korisnik dobiva potvrdu zaprimanja svoje narudžbe od strane web shopa e-poštom.

Ako je korisnik na blagajni web shopa izabrao opciju „ plaćanje pouzećem „, kao način plaćanja, obvezuje se iznos kupnje platiti dostavnoj službi prilikom preuzimanja robe.

Nakon zaprimanja i procesuiranja narudžbe, vršimo dostavu robe na navedenu adresu. Ako neki proizvod, unatoč pažljivom planiranju i organizaciji, nije moguće isporučiti pravodobno ili uopće, korisnik će o tome biti informiran i konzultiran o drugim mogućnostima. Ako se ne složi sa ponuđenim izmjenama ili odgodama, korisnik može otkazat narudžbu prije zaključenja kupoprodajnog ugovora.

Multipharm zadržava pravo odustajanja od zaključenja kupoprodajnog ugovora u slučaju neraspoloživosti proizvoda ili drugih poteškoća o čemu će informirati korisnika.

Kupoprodajni ugovor se zaključuje u trenutku izdavanja računa.

Isporuka

Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu na adresu koju on navede kod potvrđivanja narudžbe.

Dostava se vrši putem GLS Croatia dostavna služba.

Ako dostavna služba i Multipharm zbog netočnih adresnih podataka ili iz drugih razloga ne uspiju kontaktirati kupca i isporučiti robu u razumnom roku i iz minimalno tri pokušaja, kupoprodajni ugovor se automatski raskida i Multipharm će obustaviti isporuku i izvršiti povrat uplaćenog iznosa za proizode.

Reklamacije

Za sve nedostatke koji su vidljivi na proizvodu kupac ima pravo na reklamaciju a koju daje na e-adresu: narudzbe@multipharm.hr. Reklamaciju će se rješavat u najkraćem roku i u dogovoru sa kupcem naći odgovarajuće i na obostrano zadovoljstvo, rješenje. Prodavalac je odgovoran z materijalne nedostatke proizvoda. Uslučaju reklamacija na kupljeni proizvod postupit ćemo u skladu sa odredbama Zakona o obveznim odnosima.

Pravo potrošača na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača kupci potrošači imaju pravo na jednostrani raskid ugovora sklopljenog za proizvode na web shopu kako slijedi.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga, od dana preuzimanja robe u posjed. Da biste ostvarirli pravo na jednostrani raskod ugovora, trebate nas o svojoj odluci obavijestiti izjavom poslanom e-poštom na našu e-adresu: narudzbe@multipharm.hr.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora.

U slučaju jednostranog raskida ugovora, izvršit ćemo povrat uplaćenog iznosa, nakon što nam roba bude vraćena u nekorištenom i ispravnom stanju i u origanolnom pakiranju.

Troškove povrata robe kod jednostranog raskida ugovora od strane kupca, snosi kupac.

Sukladno čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača, potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

  • ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovog odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena.
  • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Sve eventualne sporove koji nastanu, strane će rješavati putem ODR platforme: a ODR platformi možete pristupiti ovdje…. to znači da sve svoje eventualne prigovore možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku.

Prigovore je moguće podnijeti na na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Jamstvo zamjene

Multipharm će omogućiti zamjenu proizvodu za drugi u slučaju da to kupac želi, ali za nekorišten i potpuno ispravan proizvod u originalnoj ambalaži.

Troškove dostave zamjene snosi kupac u cijelosti.

Trošak dostave zamjene u jednom smjeru iznosi 30,00 kn sa PDV-om.

Cijene proizvoda i trošak isporuke

Sve prikazane cijene na našem web shopu su u kunama i sa uključenim PDV-om.

Račun za isporučenu robu kupac dobija uz robu.

Za sve ono što u ovim uvjetima poslovanja nije spomenuto, važe pozitivni zakonski propisi RH.

O NAMA:
MULTIPHARM d.o.o.
Kobiljačka 59, 10361 Sesvetski Kraljevec
OIB: 35002568832
IBAN: HR1324840081103030668
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-12/15453-2, MBS: 080268112.
Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Članovi uprave društva: Marko Šaravanja, direktor

Kontakt
Tel: 01-4655-088
Mail: narudzbe@multipharm.hr