Stiže nam zima, a s njom i najveći problem svih zimogroznih – hladna stopala. Ako više volite ljeto i uživanje u ljetnim papučama, japankama i sandalama, Grubin se pobrinuo da vas ni zimi ne ostavi bez bogatog izbora modela uz koje će vam zima ipak biti malo draža, a stopala topla.

Ali prije nego što vam predstavimo neke od naših modela, pomoći ćemo s otkrivanjem trikova koji će vam pomoći kod problema hladnih stopala.

Zima je idealno vrijeme za odabir i pokazivanje raznih modela čarapa koje čuvaju toplinu naših stopala. Najbolji izboru su vunene i termo čarape čiji će materijali dopustiti stopalima da dišu, a i noge će vam se manje znojiti pa vam neće biti hladno.

Mnogi od nas danas rade poslove na kojima većinu svoga dana povedemo u sjedećem položaju. Osim što sjedimo, često to radimo s prekriženim nogama što šteti našoj kralježnici, ali isto tako otežava i cirkulaciju, a otežana cirkulacija dovodi do hladnih stopala. 

Kako biste pomogli svojim stopalima, razgibajte ih pomicanjem prstiju, a trudite se i što više hodati kako biste ih zagrijali. Isto tako pazite da ne kupujete tijesnu obuću. Anatomska obuća je dizajnirana da ima više prostora za nožne prste te umanji šanse da vam se stopala stišću u obući. 

Sada kada smo vam dali nekoliko praktičnih savjeta kako zagrijati stopala – vrijeme je da vam predstavimo modele koji će vam pomoći da tu toplinu stopala i zadržite.

Hodajte zdravo uz Grubin obuću!